Vi hjälper ert företag med professionella fester och event

När det är dags för ditt företag att arrangera ett evenemang för personal, leverantörer eller kunder, står Östgöta Kök redo att hjälpa till. Vi har lång erfarenhet av att hantera allt från kickoffs och sommarfester till presentationer, lanseringar och mässor. Oavsett var evenemanget äger rum, har vi resurserna och flexibiliteten att genomföra det med högsta kvalitet.

Mer än bara mat – från lokal till körschema och underhållning

Vi tar hand om hela arrangemanget, vilket innebär att vi kan avlasta er från all praktisk planering. Vår erfarenhet gör att vi kan hjälpa till med att hitta passande lokaler, fixa bord och dukning, samt hitta och boka passande underhållning, från en partyhöjande DJ eller fantastiska artister, till tematiska föreläsare, spektakulära överraskningar och en riktigt vass konferencier. Vi ser även till att kvällens program planeras in i minsta detalj och att all nödvändig ljud- och ljusteknik bokas in. På så sätt kan ni fokusera på era huvuduppgifter medan vi ser till att ert evenemang blir en framgång.

Din personliga kontaktperson är med dig från start till mål

Anlitar du Östgöta Kök får du inte bara hjälp med maten, utan också en partner som kan stötta dig genom hela processen. För oss är det viktigt att erbjuda er en och samma kontaktperson genom hela resan inför, under och efter evenemanget, som är insatt i just era behov och kan säkerställa att allt rullar på enligt plan.  Vi förstår att arrangerandet av ett företagsevent ofta sker utanför den ordinarie arbetsbeskrivningen och kan vara tidskrävande. Därför erbjuder vi vägledning, planering och genomförande med stor omtanke och professionalism.

Kvalitet i varje detalj

Med vår kärlek till god mat och vårt fokus på kvalitet i varje detalj, ser vi till att ditt företagsevent inte bara blir minnesvärt utan också smidigt och stressfritt. Vi använder de bästa råvarorna, ofta från lokala producenter, och lagar all mat från grunden. Vårt team, som består av erfarna kockar, serveringspersonal och eventplanerare, arbetar tillsammans för att skapa en upplevelse som överträffar förväntningarna.

Östgöta Kök har kapaciteten att anpassa sig efter dina behov, oavsett om det handlar om ett mindre möte eller en stor gala. Med våra mobila kökslösningar är platsen, regionen eller antalet gäster inga som helst problem. Vi ser till att varje detalj är perfekt, så att du kan njuta av evenemanget utan stress.

Varmt välkommen att kontakta Östgöta Kök för ditt kommande företagsevent. Vi ser fram emot att få hjälpa just ditt företag med nästa stora tillställning.


För mer inspiration, välkommen att kontakta oss:

Kontakt Norrköping
Malin Peterzén malin@ostgotakok.se
Linda Simón Bejborn linda@ostgotakok.se

Kontakt Linköping
Emma Wall emma@oklinkoping.se