Östgöta Kök – Perfekta fester för alla tillfällen

Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, jubileum, disputationsfest eller en minnesstund, är Östgöta Kök här för att hjälpa dig skapa en unik och personlig upplevelse. Med vår långa erfarenhet av att arrangera olika typer av fester kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar dina specifika behov och önskemål. Vi tar hand om allt från mat och dryck till dukning och servering, så att du kan fokusera på att njuta av festen.

Vårt team av professionella kockar, serveringspersonal och festplanerare arbetar tillsammans för att säkerställa att varje detalj blir perfekt. Vi använder de bästa råvarorna, ofta från lokala producenter, och lagar all mat från grunden. Oavsett om det är en stor trädgårdsfest eller en intim middag, anpassar vi oss efter dina behov och skapar en atmosfär som speglar din vision.

Vi erbjuder också hjälp med att hitta den perfekta lokalen, boka underhållning och koordinera alla praktiska arrangemang. Allt utifrån era önskemål och förutsättningar. Våra mobila kökslösningar gör det möjligt för oss att leverera förstklassig mat och service oavsett plats och antalet gäster. Detta innebär att du kan njuta av din fest utan stress och veta att allt är under kontroll.

Genom att anlita Östgöta Kök får du en engagerad partner som bryr sig om varje detalj av din fest. Vårt mål är att skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster, fylld med utsökt mat, fantastisk service och en härlig atmosfär. Låt oss hjälpa dig att göra din nästa privatfest till något alldeles extra.


För mer inspiration, välkommen att kontakta oss:

Kontakt Norrköping
Malin Peterzén malin@ostgotakok.se
Linda Simón Bejborn linda@ostgotakok.se

Kontakt Linköping
Emma Wall emma@oklinkoping.se