Eventbyrå? Vi stöttar dig med mer än bara mat till festen

Östgöta Kök är en pålitlig partner för eventbyråer som söker högkvalitativa catering- och stödtjänster för sina olika event. Med 20 års erfarenhet av att leverera mat och service till evenemang av alla storlekar, erbjuder vi en omfattande lösning som kan komplettera och avlasta era uppdrag.

Dedikerad kontaktperson för garanterad succé

Vårt team består av erfarna kockar, serveringspersonal och festplanerare som arbetar tillsammans för att säkerställa att varje detalj blir perfekt. Vi förstår att varje evenemang är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför anpassar vi våra tjänster för att möta era specifika behov, oavsett om det handlar om en intim middag eller en storskalig gala. Vi ser alltid till att er byrå har en fast kontaktperson hos oss, för att säkerställa att tema, anpassningar och kvalitet följs upp in i minsta detalj.

Från mobila restauranger till spika det perfekta programmet

Vi erbjuder en rad tjänster för att stötta eventbyråer och professionella arrangörer i sitt arbete, från catering och servering till att hitta lokaler, hitta och boka artister eller hjälpa till på plats. Våra mobila kökslösningar gör det möjligt för oss att leverera förstklassig mat och service oavsett plats och antalet gäster. Vi kan hantera allt från matlagning och servering till att boka och koordinera teknisk utrustning som ljud och ljus. Detta gör att ni kan fokusera på era kärnuppgifter medan vi tar hand om det praktiska.

God mat lagad från grunden

Men såklart! Ett av våra främsta mål är att använda de bästa råvarorna, ofta från lokala producenter, och att laga all mat från grunden. Vi brinner för hållbarhet och miljöansvar, vilket innebär att vi alltid strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Genom att samarbeta med Östgöta Kök får ni inte bara en pålitlig leverantör utan också en partner som delar era värderingar kring kvalitet och hållbarhet.

Med Östgöta Kök som er partner kan ni vara säkra på att ert evenemang kommer att genomföras med högsta möjliga standard. Vår erfarenhet, vårt engagemang och vår förmåga att anpassa oss efter era behov gör oss till det perfekta valet för eventbyråer som vill leverera oförglömliga upplevelser.


För mer inspiration, välkommen att kontakta oss:

Kontakt Norrköping
Malin Peterzén malin@ostgotakok.se
Linda Simón Bejborn linda@ostgotakok.se

Kontakt Linköping
Emma Wall emma@oklinkoping.se