Östgöta Kök – Din drömpartner för bröllop

På Östgöta Kök förstår vi att ert kommande bröllop är en av de viktigaste dagarna i era liv. Vi är här för att hjälpa till att göra er dag precis så speciell och minnesvärd som ni alltid drömt om. Med vår omfattande erfarenhet och breda utbud av tjänster kan vi skräddarsy ert bröllop efter era unika önskemål, oavsett om det handlar om ett sagobröllop på ett slott, en intim restaurangmiddag, ett naturbröllop med tält och uppbyggda kök, eller ett klassiskt kyrkbröllop med efterföljande fest.

Vi tar hand om alla detaljer, från mat och dryck till dukning och servering, så att ni kan fokusera på att njuta av er stora dag. Vår passion för god mat innebär att vi använder de bästa råvarorna, ofta från lokala producenter, och lagar all mat från grunden. Vi kan även hjälpa till med att hitta den perfekta lokalen, boka underhållning och koordinera alla praktiska arrangemang, så att allt flyter smidigt och ni kan slappna av.

Östgöta Kök har kapaciteten att hantera bröllop av alla storlekar och stilar. Vårt team av erfarna kockar, serveringspersonal och festplanerare arbetar tillsammans för att skapa en upplevelse som överträffar era förväntningar. Med våra mobila kökslösningar är platsen eller antalet gäster inga hinder – vi anpassar oss efter era behov och önskemål.

Genom att anlita Östgöta Kök får ni inte bara en leverantör, utan en engagerad partner som bryr sig om varje detalj av ert bröllop. Vårt mål är att skapa en minnesvärd och stressfri dag för er och era gäster, fylld med utsökt mat, fantastisk service och oförglömliga stunder.


För mer inspiration, välkommen att kontakta oss:

Kontakt Norrköping
Malin Peterzén malin@ostgotakok.se
Linda Simón Bejborn linda@ostgotakok.se

Kontakt Linköping
Emma Wall emma@oklinkoping.se